WIJ ZIJN

MK ADMINISTRATIE

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening?
Vul hier ons contactformulier in.

 

 

MK Administratie

Floraweg 5
8312 RK Creil

T: 0527-623 777
E: info@mkadministratie.nl

 


De deur staat altijd voor je open.

Wie zijn wij

MK Administratie is een zelfstandig administratie- en advieskantoor in de Noordoostpolder dat sinds de oprichting in 2004 nog altijd groeit. Onder leiding van het echtpaar Meindert en Lammy Kramer verzorgt een enthousiast en hecht team de financiële administratie en boekhouding voor bedrijven en particulieren. Ook voor fiscaal advies kunt u bij ons terecht.

 

Onze mensen, echte specialisten

Ons team bestaat uit ervaren administratief specialisten, loonspecialisten en bedrijfsspecialisten. Bovendien werkt MK Administratie nauw samen met verscheidene  accountantskantoren en belastingadvieskantoren. Dat betekent dat de kwaliteit, de betrouwbaarheid en het naleven van de wet- en regelgeving gewaarborgd zijn. MK Administratie, voor een beter resultaat als het om ondernemen gaat!

 

Ons motto: delen is vermenigvuldigen

Als je niet kunt delen, kan je niet vermenigvuldigen! Dat is het motto van MK Administratie. Wij streven dan ook altijd een persoonlijke relatie na met onze cliënten. Door deze persoonlijke relatie kunnen we op vertrouwelijke basis informatie uitwisselen. Daardoor kunnen wij onze kennis op een proactieve manier delen met onze cliënten. Door te delen ontstaat er wederzijds vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor een goede en vruchtbare samenwerking waarop je kunt bouwen.


Onze geschiedenis

Op 1 januari 2004 openden Meindert en Lammy Kramer in Emmeloord een administratie- en advieskantoor. Op 1 augustus 2005 verhuisde MK Administratie naar de oude Rabobank in Creil op de Galamalaan. In dit groendorp van de gemeente Noordoostpolder is MK Administratie doorgegroeid. Sinds september 2023 is MK Administratie verhuisd naar hun huidige pand (met klein theater - Zilveruitjes theater -) aan de Floraweg 5 te Creil. De oprichters Meindert en Lammy Kramer vormen nog steeds de betrokken directie van MK Administratie.


Leerbedrijf en AFAS Online specialist

MK Administratie is tevens een SBB erkend stagebedrijf voor financieel-administratieve beroepen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsadministratie met AFAS automatiseringssoftware. Het overgrote deel van onze huidige klanten werkt met AFAS Online. MK Administratie is dus de aangewezen partner voor AFAS klanten.