BELASTINGAANGIFTE BIJ

MK ADMINISTRATIE


Wil je meer weten over belastingaangiftes?
Vul hier ons contactformulier in.Belastingaangiftes

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Toch is het soms wel zo fijn als er een expert over je schouder meekijkt wanneer je belastingaangifte doet. Bijvoorbeeld als je net een huis hebt gekocht en je moet voor het eerst weer de inkomstenbelasting indienen. Of wanneer je een aangiftebrief erf- of schenkbelasting hebt ontvangen. De belastingadviseurs van MK Administratie helpen je dan graag verder.


Inkomstenbelasting en toeslagen

Ook al heb je geen aangiftebrief inkomstenbelasting gekregen van de Belastingdienst, toch is het vaak een goed idee om belastingaangifte te doen. Misschien kun je namelijk toch belasting terugkrijgen of kom je in aanmerking voor bepaalde toeslagen. Wat kan MK Administratie voor jou betekenen?

- Belastingaangiftes inkomstenbelasting verzorgen.
- Toeslagen aanvragen of wijzigen.
- Fiscaal advies geven over aantrekkelijke regelingen.


Erfbelasting en schenkbelasting

Als je een erfenis, legaat of gift hebt ontvangen, kan het zijn dat de belastingdienst je een aangiftebrief erf- of schenkbelasting stuurt. Je betaalt pas erf- of schenkbelasting als het bedrag dat je hebt gekregen hoger is dan de wettelijke vrijstelling. De hoogte van de vrijstelling verandert nogal eens en hangt af van verschillende factoren. Het kan dus nooit kwaad om deze belastingaangiftes aan ons voor te leggen.


Belastingaangiftes op locatie

MK Administratie heeft vestigingen in de gemeente Noordoostpolder, in Creil en op Urk. Wij verzorgen ook belastingaangiftes op locatie in Enschede, Groningen, Hoogeveen, Dronten, Lelystad, Emmeloord en Harderwijk. Woon je elders? Neem dan gerust contact op met MK Administratie.