TOESLAGEN BIJ

MK ADMINISTRATIE


Wil je meer weten over toeslagen?
Vul hier ons contactformulier in.Toeslagen

Bij MK Administratie werkt een klein en enthousiast team van administratieve specialisten en belastingadviseurs hecht samen om jou het advies te geven waar je iets aan hebt! Wij verzorgen niet alleen je financiële huishouding en administratie, maar wij doen ook belastingaangiftes én adviseren je over aantrekkelijke toeslagen.


Recht op toeslagen

Veel van onze cliënten wisten niet eens dat ze er recht op hadden voordat ze zich door MK Administratie lieten adviseren. “Als je niet kunt delen, kan je niet vermenigvuldigen!” Daar zijn wij heilig van overtuigd. Daarom gaan wij altijd een persoonlijke en vertrouwelijke relatie aan met onze cliënten, of het nou bedrijven zijn, particulieren of predikanten. Doordat onze cliënten hun financiële situatie met ons delen, kunnen wij onze kennis weer op een proactieve manier met hun delen.


Toeslagen aanvragen of wijzigen

MK Administratie geeft particulieren advies over fiscaal aantrekkelijke regelingen. Ook kunnen wij  toeslagen voor je aanvragen of wijzigen. Het kan gaan om zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvang toeslag of kindgebonden budget. Meestal laat de Belastingdienst weten of je voor deze toeslagen in aanmerking komt, maar vaak ook niet. MK Administratie helpt je daarom graag verder en kan ook studiefinanciering aanvragen voor je kinderen.


Meer weten over toeslagen en wat MK Administratie daarin voor je kan betekenen? Neem gerust contact op met ons!