ADMINISTRATIE EN BOEKHOUDING BIJ

MK ADMINISTRATIE


Wil je meer weten over administratie en boekhouding?
Vul hier ons contactformulier in.Administratie en boekhouding voor bedrijven

Een heldere en overzichtelijke administratie begint met de juiste inrichting. Dat is belangrijk, want een geordende administratie geeft duidelijk inzicht in het financiële reilen en zeilen van je organisatie. MK Administratie legt graag de basis voor jouw zakelijke administratie en boekhouding!


Wat doet MK Administratie voor bedrijven?

– Jaarrekeningen samenstellen en versturen.
– Aangiften BTW (en ICP) indienen.
– Salarisadministratie.
– Fiscaal advies en adviezen over rechtsvormen.
– Automatisering bedrijfsadministratie met AFAS software.


Dagelijkse administratie: zelf doen of aan ons uitbesteden

Steeds meer cliënten kiezen ervoor om zelf hun eigen administratie te doen. Dit bevelen wij hen ook van harte aan. In AFAS Online kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je eigen administratie bijwerken. Zit je met administratieve vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht, want wij zijn AFAS Online specialist en staan je graag met raad en daad bij. Als je de administratie liever uit handen geeft, dan doen wij jouw administratie. Stuur je bonnen en facturen (digitaal) naar ons op. Wij lezen dan ook de bankafschriften in en verwerken de administratie. De keuze is helemaal aan jou!


Interim dienstverlening dagelijkse administratie

Stel dat je je dagelijkse administratie even niet zelf kunt bijhouden vanwege ziekte of zwangerschap. Ook dan kun je op ons rekenen. Wij vallen dan graag in als interim boekhouder. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op!