FISCALE DIENSTVERLENING BIJ

MK ADMINISTRATIE


Wil je meer weten over onze
fiscale dienstverlening?

Vul hier ons contactformulier in.Fiscale dienstverlening

MK Administratie verzorgt de financiële administratie voor eenmanszaken, Besloten Vennootschappen (BV's), vennootschappen onder firma, stichtingen, verenigingen, particulieren en predikanten. Daarnaast adviseren wij hen over de gevolgen die veranderingen in de fiscale regelgeving voor hun of hun onderneming kunnen hebben.


Passend en gericht fiscaal advies

Als ook jij besluit gebruik te maken van de fiscale dienstverlening van MK Administratie, kun je rekenen op proactief fiscaal advies dat aansluit bij jouw onderneming. Wij volgen namelijk geen standaardprocedures, maar gaan een persoonlijk gesprek met je aan. Door het delen van informatie kunnen wij onze expertise gericht inzetten. Zo kunnen wij de fiscale mogelijkheden voor jouw bedrijf des te gemakkelijker blootleggen én benutten. Want als je niet kunt delen, kan je niet vermenigvuldigen.


Fiscale diensten van MK Administratie

De fiscale dienstverlening van MK Administratie omvat onder meer:

– Opstellen en indienen van een (suppletie) aangifte omzetbelasting en loonbelasting.
– Opstellen en indienen van de inkomstenbelasting (winstaangifte).
– Fiscaal advies en support gesprekken.
– Inkomensprognose (kunt u na pensionering op de zelfde voet verder leven).
– Opstellen en uitvoeren van een stappenplan bij de overname van je onderneming.


Wil je graag meer informatie of en vrijblijvend gesprek over onze fiscale diensten? Neem dan contact op met Meindert Kramer. MK Administratie, voor een beter resultaat als het om ondernemen gaat!