RECHTSVORMEN BIJ

MK ADMINISTRATIE


Wil je meer weten over rechtsvormen?
Vul hier ons contactformulier in.Rechtsvormen

Een van de eerste dingen die je moet beslissen als je met je eigen bedrijf begint, is welke rechtsvorm je voor je onderneming kiest. Kies je voor een eenmanszaak? Of ga je samen met anderen een maatschap aan? Of roep je liever een zogenoemde rechtspersoon in het leven, zoals bij een Besloten Vennootschap (BV)? En doe je dat dan alleen of met anderen?

Dit zijn allemaal vragen waarmee MK Administratie jou als beginnende ondernemer kan helpen. MK Administratie, voor een beter resultaat als het om ondernemen gaat!


Verschillen tussen rechtsvormen

Het is handig om meteen bij de start van je onderneming de juiste keuze te maken. Er zijn namelijk belangrijke verschillen tussen de verschillende rechtsvormen. De gekozen rechtsvorm is van invloed op je aansprakelijkheid en belastingverplichtingen. MK Administratie kan je adviseren over de verschillen tussen de rechtsvormen, de voordelen en nadelen van de afzonderlijke rechtsvormen en de fiscale gevolgen.


Je eigen bedrijf beginnen

Natuurlijk blijft het niet bij het kiezen van een rechtsvorm als je je eigen bedrijf begint. Je moet je onderneming bijvoorbeeld ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en aanmelden bij de Belastingdienst. Ook daar kan MK Administratie je bij helpen. Bij ons geen standaardprocedures, maar een persoonlijke en vertrouwelijke begeleiding. Want alleen door te delen, kan je vermenigvuldigen.


En daarna?

Niet alleen bij de start, maar ook als je bedrijf groeit (of krimpt) is een gesprek met een van de specialisten van MK administratie geen overbodige luxe. Wij nemen je hele onderneming onder de loep en we kijken graag of het bedrijf nog steeds in de juiste rechtsvorm wordt gevoerd.


Neem voor meer informatie over de start van je onderneming en de verschillende rechtsvormen gerust contact op met een van de specialisten van het administratie- en advieskantoor MK Administratie.