JAARREKENINGEN BIJ

MK ADMINISTRATIE


Wil je meer weten over jaarrekeningen?
Vul hier ons contactformulier in.Jaarrekeningen

MK Administratie, voor een beter resultaat als het om ondernemen gaat! Ons administratie- en advieskantoor ontfermt zich over de financiële administratie van jouw bedrijf en zorgt ervoor dat het voldoet aan alle fiscale en overige verplichtingen. Dat betekent dus ook de wettelijke vereisten omtrent de jaarrekening.


Opstellen en bespreken jaarrekening

Onze administratief specialisten maken duidelijke jaarrekening voor kleine en grotere bedrijven uit verschillende branches. Soms is een balans met toelichting voldoende, voor andere bedrijven is een uitgebreide jaarrekening verplicht. Onze jaarrekeningen voldoen uiteraard aan de wet- en regelgeving, maar ook aan de eisen die bijvoorbeeld financiers eraan stellen.


Jaarrekening geeft inzicht in bedrijf

Indien gewenst neemt MK Administratie de jaarrekeningen persoonlijk met je door. Het heeft namelijk een enorme meerwaarde als de jaarrekening meer is dan alleen een opsomming van cijfers. Jaarrekeningen geven inzicht in het reilen en zeilen van je organisatie en moeten dus een open boek voor je zijn! Als je niet kunt delen, kan je niet vermenigvuldigen. Wij delen graag onze kennis zodat de jaarrekening jou precies vertelt hoe je bedrijf ervoor staat.


Deponeren jaarrekening

Bent je in het bezit van een Besloten Vennootschap (BV), een Naamloze Vennootschap (NV), coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij, dan ben je verplicht om jouw jaarcijfers te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Dit neemt MK Administratie je graag uit handen. We kunnen de jaarcijfers altijd laten controleren door één van de accountants met wie wij nauw samenwerken. Daardoor weet je zeker dat de kwaliteit, de betrouwbaarheid en het naleven van de wet volledig gewaarborgd zijn.


Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor verdere informatie of een vrijblijvend gesprek.