Administratie en boekhouding voor bedrijven

MK Administratie verzorgt de financiële administratie voor bedrijven uit de meest uiteenlopende branches. Van installateurs of hoveniers tot restaurants. We zorgen dat de dagelijkse boekhouding op orde is, zodat ondernemers precies weet hoe hun onderneming ervoor staat. Waar kun je ons nog meer voor inschakelen?

– Indienen (suppletie) aangifte omzetbelasting.
– Samenstellen jaarrekeningen.
– Salarisadministratie.

AFAS Online specialist

Met de automatisering van de administratie of boekhouding bespaar je jezelf een hoop tijd en veel geld. Neem bijvoorbeeld het e-factureren: je hoeft geen briefpapier, enveloppen of postzegels meer te kopen! AFAS heeft verschillende administratieve automatiseringsoplossingen ontwikkeld. Met de software van AFAS kun je zelf je eigen administratie doen of je besteedt het uit aan MK Administratie. In ieder geval kun je altijd bij ons terecht met vragen over AFAS Online en digitaal factureren: wij zijn de AFAS Online specialist voor alle administratieve zaken.

Fiscale dienstverlening en advies rechtsvormen

MK Administratie adviseert ondernemingen over de fiscale regelgeving. Wel zo handig, want die verandert met de dag en wordt steeds complexer. Wij houden onze kennis omtrent de wet- en regelgeving voor bedrijven up-to-date. Daar kunt u van profiteren: u voldoet aan alle fiscale verplichtingen die de wet u stelt zonder dat u daar zelf tijd in hoeft te investeren! Ook adviseren wij u graag bij het maken van de rechtsvormkeuze.Home

Over ons

Contact

Bedrijven

Particulieren

Het team

Vacatures

Galamalaan 34

8312 AV Creil
T: 0527-623 777

F: 0527-623 711
E: info@mkadministratie.nl